Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2008 13:45 - В подкрепа на Калин Руменов
Автор: ivaniyi Категория: Политика   
Прочетен: 1317 Коментари: 4 Гласове:
0



     

image

 

Свободата на словото е ГАРАНТИРАНО от КОНСТИТУЦИЯТА НА Р БЪЛГАРИЯ

От днес сайтът www.baiivanforum.info започва в знак на протест да публикува статии на твореца, на когото отнеха наградата "Почетен знак за млад журналист", връчена от Акедемия "Черноризец Храбър". Наградата му бе отнета за "насаждане на дискриминация". От няколко години Българския хелзинкски комитет и някои цигански фондации, открито работят против страната и нашия народ. Те са главните инициаторо на опозоряването и клеветенето на много истински Българи. Ще публикувам всеки ден по една статия на Калин Руменов на заглавната страница, защото говоренето на истината не е нито дискриминация, нито расизъм.

Иван Иванов 

 http://baiivanforum.info/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1



Тагове:   Калин,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - комплексар
19.09.2008 08:57
Защо такива комплексари като теб и това мижаво журналистче се занимавате само с циганите? Те ли са виновни че българите ще стоят на студено ,на тъмно, без топла вода и ще гладуват? Хайде бе "патриотчета" дайте си душите за бедния български народ, не се занимавайте с циганите, те ще оцелеят!! Само,че заслепени от омразата си към циганите вие които пращите от некадърност неможете с нищо да помогнете затова се разтоварвате и се кефите като пишете каквото си искате за циганите като мислите, че те са беззащитни! Да, ама Не! Беше едно време когато ограничени хора движеха политиката и журналистиката!!
цитирай
2. ivaniyi - Защо ли?
19.09.2008 09:13
Защото, такива "правозащитници" като теб превърнаха циганите в етнопролетариат, за да могат удобно да гласуват за когото трябва по избори. Такива като теб и и фондациите, около 50 на брой, присвояват пари, които уж са за "интеграцията на ромите", а до Манго нищо не достига. А аз и останалите Българи трябва да плащаме помощите на 90% неработещи цигани и да им търпим битовите кражби, побоища и изнасилвания. Провери статистиката и ще видиш! Ей затова ще се занимаваме с циганите.
цитирай
3. анонимен - комплексар-2
19.09.2008 11:39
Прав си за това къде отиват милионите отпускани за ромите, но все пак това са външни средства, а не от държавния бюджет, а помощи получават над 2600 семейства и едва ли има цигански между тях! Мислиш ли че някой още вярва на думите: " Циганите не плащат ток ,ние го плащаме?" Защо не им спират тока ако е така? Кой е виновен? Защо служители на Енергото които отчитат тока в техните гета получават заплати ? Или ще се оправдаеш че ги мерят с камъни. Оправете държавата, нали сте големи политици-държавници? Пак ти казвам- помагайте на бедните българи, а това ,че ще се занимавате с циганите е ваш проблем, няма никакъв смисъл освен да настроите българи срещу цигани! От Доган се страхувате, затова допускате да се строят джамии в християнските градове и села и мълчите като пукъли когато Доган възтанови чешмата паметник на турските терористи! Ще ви сваля шапка ако разрушите всичко с което Доган се подиграва на българите и на 80% цигани -християни! Явно си младо момче, имаш хъс, но се освободи от комплекса за безпомощност и си впрегни енергията да помагаш на нещастния български народ с реални действия ,а не само с общи предрасъдъци и приказки за лошата циганка....
цитирай
4. ivaniyi - Аз лично не!
19.09.2008 15:18
Аз не съм стоял безучастен, вкл. и за чешмата в Трънак и за джамиите там дето няма мюсюлмани.
Правиш ми комплимент като ме наричаш младеж, все пак съм на 39 - та благодаря. Политически амбиции нямам или поне големи такива. Останалото, което пишеш ти, аз съм го проверил от НСИ и Община Сливен. Проверката на длъжницине на ЕВН - Сливен се оказа не лесна работа, но и това съм сваршил, ако даде Бог скоро ще ти дам конкретни данни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivaniyi
Категория: Политика
Прочетен: 155762
Постинги: 134
Коментари: 117
Гласове: 523
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930